Page 2 of 3

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Tue Mar 06 2018 13:02
by delboy
Only on laptop boy,pressed ctrl and f5,what dors that do,and how do you update your browser :shrug: :scratch: All I can do to remember to clean me teeth in the morning,....................................s**t that reminds me

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Tue Mar 06 2018 13:07
by Andrew Croft
Pressing ctrl and F5 together clears out the cache (browser saves pages for faster loading)

As for updating it will be up the top on the browsers menus somewhere. I dont know what browser yer on so cant really say more than that.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Tue Mar 06 2018 20:15
by colinb
I'm using Firefox on my desktop, Opera on the Ipad, Google on Android. can't automatically get logged in on any.

Done cookie thing as well.

I can take a hint but.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Tue Mar 06 2018 20:43
by Andrew Croft
For login issues give this a try, no idea if it will work. This has got me stumped big time since its all working fine for a lot of people.

Go here : ucp.php?i=ucp_profile&mode=autologin_keys

Scroll to the very bottom. Click "mark all" and click "delete marked"

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Tue Mar 06 2018 20:43
by Andrew Croft
For login issues give this a try, no idea if it will work. This has got me stumped big time since its all working fine for a lot of people.

Go here : ucp.php?i=ucp_profile&mode=autologin_keys

Scroll to the very bottom. Click "mark all" and click "delete marked"

Logout

Delete cookies again and then login.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 11:54
by delboy
Seems to be working a bit better,touch wood,see how it goe's,Thanks again boy.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:36
by Tomcox77
Only annoying thing is the general rules board shows atop all other boards if you know what I mean

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:37
by Tomcox77
DE547704-9610-469C-A941-AD97F2914CF3.png

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:38
by Mercman
Andrew thanks
Clicked on the link above and deleted the log in keys. It has finally got rid of the pre login in message screen I was getting... :thumbs:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:41
by Andrew Croft
Tom. i made those topics global so nobody would miss any important info during this update. Ill remove them once things settle down.

Mercman. Thats interesting and glad its sorted your issues. Would be good to hear from others if this has solved their login issues.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:44
by Tomcox77
:coat: suspected that may be the case....

Cheers for keeping the place up and running :thumbs:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:49
by Fentiger01
I can seemingly access it ok but the keyboard is almost unresponsive when typing posts on the Forum.

It wasn't like this before. :shrug:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 12:55
by Andrew Croft
Its probably some new fancy feature on the textbox feni, ive been trying to trace it but its difficult when it doesnt do it with me.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 15:04
by Fentiger01
It is frustrating in the extreme Crofty. :hissy:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 15:40
by Andrew Croft
Fentiger01 wrote:
It is frustrating in the extreme Crofty. :hissy:
Does it look as if the forum is still loading while you are typing :scratch:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 15:51
by alan behenna
Fentiger01 wrote:
I can seemingly access it ok but the keyboard is almost unresponsive when typing posts on the Forum.

It wasn't like this before. :shrug:
That's a big ditto here, waiting for a long interval after typing for the text to appear!!!

No issues at all with any other site. Taken a good five minutes to type these two lines.

:eek:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 15:54
by Andrew Croft
alan behenna wrote:
Fentiger01 wrote:
I can seemingly access it ok but the keyboard is almost unresponsive when typing posts on the Forum.

It wasn't like this before. :shrug:
That's a big ditto here, waiting for a long interval after typing for the text to appear!!!

No issues at all with any other site. Taken a good five minutes to type these two lines.

:eek:
what are you both on. mobile or pc. is this full reply or the quick reply box at the bottom of the topic ?

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 16:06
by alan behenna
Desktop PC running Win10 here. Working in full reply box, not tried quick reply yet.

Deleted browsing history/cookies, cleaned and optimised C' drive, refreshed cache a few times, logged off/on etc.

No issues with mouse use, trying to add to any thread etc is a significant issue.

Does not occur on any other site. Did not occur before the board updates here, very odd.

:scratch:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 16:54
by Andrew Croft
Give quick reply a try then i can compare their code

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 17:12
by alan behenna
Okay Andy' well, this QR' seems to be working just fine. No response lag on typing.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 17:45
by Andrew Croft
Could it perhaps be that you have a spell checker enabled in the browser ?

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 19:04
by alan behenna
The issue with the ridiculous lag (with me) is in the use of the boards full editor and preview. "Unresponsive" don't get near it!

The quick reply behaves normally as before.

:scratch:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 20:00
by Mark Phillips
Had zero problems (with anything) until someone decided to change things in the last week or so :shrug: Now I have to create a new password every time I come to the forum. It doesn't remember me, even though I check the boxes :roll:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Thu Mar 08 2018 20:17
by Andrew Croft
Mark Phillips wrote:
Had zero problems (with anything) until someone decided to change things in the last week or so :shrug: Now I have to create a new password every time I come to the forum. It doesn't remember me, even though I check the boxes :roll:
Even if i didnt do this update to see if ot would help others with problems the update would still have went ahead as its also a security update!

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 09:31
by Fentiger01
I'm on a Win10 laptop Crofty, doing a 'quick reply' now with no issues.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 09:33
by Fentiger01
On the proper reply now - with lag issues.

I wondered if it could be caused by the page loading (stacks of emoji's etc) but that doesn't seem to be the case.

At the moment, my typing is about 5 words ahead of what is being displayed - a chisel and a slate would be less annoying. :laughs:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 11:12
by alan behenna
Fentiger01 wrote:
On the proper reply now - with lag issues.

I wondered if it could be caused by the page loading (stacks of emoji's etc) but that doesn't seem to be the case.

At the moment, my typing is about 5 words ahead of what is being displayed - a chisel and a slate would be less annoying. :laughs:


It's this board and this board only (no other site) and here it's only when using the "full editor and preview"........................"ridiculous lag"


:shrug:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 11:19
by Andrew Croft
Fair point. Could be all the smilies. Ill get them back in their wee show/hide thing later see ifbthat helps.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 12:29
by Tomcox77
Just to be annoying/informative no lag on iPad on safari ...no idea if that helps you work anything out :bounce:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 13:09
by Andrew Croft
Tomcox77 wrote:
Just to be annoying/informative no lag on iPad on safari ...no idea if that helps you work anything out :bounce:
maybe.

Alan, are you on windows 10 too ?