Page 3 of 3

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 15:25
by alan behenna
We are both on Win10, me and "Fentiger", he's on laptop, I'm on desktop and there's this massive lag, only since the update here (in full editor).

:eek:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 16:55
by Andrew Croft
Feckin windows 10 :laughs:

I'll make some changes tonight :thumbs:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Fri Mar 09 2018 18:03
by delboy
alan behenna wrote:
We are both on Win10, me and "Fentiger", he's on laptop, I'm on desktop and there's this massive lag, only since the update here (in full editor).

:eek:
Me too :sad:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Sun Mar 11 2018 00:51
by andrew_nagel
I get the lag when typing PMs or using the quote feature. I'm on mac OS High Sierra 10.13.3, and using Google Chrome as my browser.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Sun Mar 11 2018 07:54
by Fentiger01
alan behenna wrote:
We are both on Win10, me and "Fentiger", he's on laptop, I'm on desktop and there's this massive lag, only since the update here (in full editor).

:eek:
Mine seems to be sorted now Alan. :thumbs:

Smileys on the bottom instead of down the side and everything seems to be as it was before the changes.

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Sun Mar 11 2018 10:51
by alan behenna
Fentiger01 wrote:
alan behenna wrote:
We are both on Win10, me and "Fentiger", he's on laptop, I'm on desktop and there's this massive lag, only since the update here (in full editor).

:eek:
Mine seems to be sorted now Alan. :thumbs:

Smileys on the bottom instead of down the side and everything seems to be as it was before the changes.

Just tried it, the "Full Editor"..........that "massive lag" issue..........Don't know "who did what", but also happy to report that things do indeed seem back-to-normal!!

:thumbs:

Re: Poll - what issues are you having with the forum

Posted: Sun Mar 11 2018 11:26
by Andrew Croft
I think it was too many with animations causing the issue.